четвер, 30 жовтня 2014 р.

         Участь вихованців БУТ в районному фестивалі-конкурсі "Сурми звитяг"
Кожного року відділ освіти Самбірської РДА проводить районний етап фестивалю-конкурсу "Сурми звитяг", в якому беруть участь школярі та молодь району.
Мета фестивалю широко пропагувати серед дітей та юнацтва кращі зразки мистецьких творів патріотичного спрямування, що розкривають героїчний шлях національно-визвольної боротьби українського народу в ХХ столітті, вивчати пісенну спадщину Січового Стрілецтва, Української Галицької Армії, Організації Українських Націоналістів, Української Повстанської Армії, а також сучасну українську молодіжну патріотичну пісню, що звучала під час Революції на Граніті, на Помаранчевому та Євромайданах та Революції Гідності.
28 жовтня 2014 року районний етап фестивалю відбувся на базі Рудківської СЗШ І-ІІІст. в ньому активну участь взяли й вихованці районного БУТ:
Надія Баранецька (гурток "Вокальний" кер.гуртка Баранеціка В.Ю.) та Анастасія Васьків (гурток "Вокальний" кер.гуртка Іваник Н.А.) взяли участь в номінації солісти-вокалісти і виконали по дві пісні відповідно до умов зазначених в Положенні фестивалю-конкурсу.
Анастасія Дрозд та Олена Грабовецька (гурток "Веселкові барви" кер.гуртка Беца Н.І.), Ульяна Коваль (гурток "образотворче мистецтво" кер.гуртка Пахолок О.І.), Олеся Урущак (гурток "Образотворче мистецтво" кер.гуртка Альохіна А.В.), Богдана Надолішня та Лілія Гнатишак (гурток "Дві руки-диваки" кер.гуртка Галушка М.В.), Ірина Лодинська та Вероніка Коропій (гурток "Образотворче мистецтво" кер.гуртка Звіжанська Н.М.) в рамках фестивалю взяли активну участь в конкурсах на кращу живописну та графічну композицію, почтову листівку, тематичну композицію. З нетерпінням чекаємо результатів конкурсу! 













Немає коментарів:

Дописати коментар