пʼятницю, 4 березня 2016 р.

Конкурс "Природа і фантазія"

Щороку Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді з метою активізувати творчу діяльність та кмітливість школярів у виявленні та виготовленні виробів з природного матеріалу, залучити їх до мистецтва, виховати любов до прекрасного, навчити глибше розуміти природу рідного краю проводить конкурс "Природа і фантазія".
29 лютого 2016р в приміщенні районного БУТ відбувся районний етап згаданого конкурсу. В ньому взяли участь вихованці 13 гуртків художньо-естетичного та еколого-натуралістичного напрямків роботи, було представлено 22 конкурсні роботи в різних номінаціях (зазначених в Положенні про конкурс). За оцінкою журі переможцями районного етапу конкурсу стали:
вихованки гуртка "Дві руки-диваки"  Марія Касій та Діана Кузбит за композицію "Весна...початок життя" (номінація писанкарство);
вихованка гуртка "Образотворче мистецтво" Олена Піхо за композицію "Великодній кошичок" (номінація писанкарство);
вихованка гуртка "Природа і фантазія" Лілія Чип за композицію "Дерево життя" (номінація аранжування та флористика);
вихованка гуртка "Чарівні ручки" Юлія Вороняк (номінація плетіння з бісеру):
вихованка гуртка "Чарівний бісер" Вікторія Вархол (номінація плетіння з бісеру);
Оскільки організаторами заходу кількість учасників обласного етапу конкурсу обмежена та було знято номінацію плетіння з бісеру, то у ЛОЦЕНТУМ було відправлено композиції "Весна...початок життя" та "Дерево життя". 
Бажаємо успіху!





Немає коментарів:

Дописати коментар