четвер, 25 грудня 2014 р.

Хай світом править доброта,
Хай творить тисячі чудес.
Вона на цій землі свята,
Вона сягає до небес…
18 грудня, в сесійній залі районної ради відбулося районне свято для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах та дітей-інвалідів…Організували свято служба у справах дітей Самбірської РДА, а театралізоване дійство «Дарунки святого Миколая» підготували вихованці драматичного гуртка районного Будинку учнівської творчості під керівництвом Марії Грибанової та вихованці вокальних гуртків Ірини Шабелько та Віри Баранецької, грим акторів – Марія Галушка, керівник гуртка «Дві руки – диваки». А в численному кастингу  на головну роль св.Миколая в цьому році переміг керуючий справами Самбірської районної ради Михайло Павлючик.
За сюжетом вистави, у Андрійка та Софійки з рідних залишилась лише бабуся, яка важко захворіла… В ніч перед святом Миколая, діти вирішують йти шукати чудотворця, щоб відмовитись від усіх дарунків, тільки б бабусі полегшало…Ця ніч незвичайна та повна різних пригод. Та попри усі труднощі та перешкоди, на сцені, як і в житті, добро перемогло зло, дарунки св.Миколая дістались тим, хто їх заслужив а бажання дітей здійснилось…
В якийсь момент глядачі перетворились на акторів, бо святий Миколай запросив присутніх у залі діток на сцену, адже всі вони з нетерпінням чекали свята та підготували вірші, пісні. Кожна дитина одержала подарунок.
Усіх присутніх на святі привітали голова Самбірської районної ради Андрій Бобак та заступник голови райдержадміністрації Леся Ленартович.

Начальник служби у справах дітей Самбірської РДА Любов Волошин подякувала усім за  театралізоване дійство, але найбільшою подякою нам усім були усмішки та блискучі від радості очі дітей, для яких відбувалось свято…











Немає коментарів:

Дописати коментар