середа, 18 грудня 2013 р.

   Свято Миколая.
17 грудня 2013 року в актовому залі Самбірської районної ради служба у справах дітей спільно з районним БУТ організували та провели свято Миколая для дітей-сиріт, дітей з кризових сімей та позбавлених батьківського піклування. На святі були присутні голова районної ради Генадій Дейниченко та голова районної РДА – Іван Білак, які розпочали його словами привітання та найкращими побажаннями для дітей та дорослих.
В святковому дійстві взяли участь 9 вихованців БУТ: Олеся Урущак, Василина Лазор – дві Зірочки, помічниці Ангела; Андрій Підкова – зіграв роль Вовчика; Андрій Данчишин та Аня Андрущенко були ведучими, а згодом «перевтілились» в неслухняних Мишенят; Вікторія Сеник – хитра Лисичка, а Надія Баранецька, Анастасія Васьків та Василь Горбань – веселили присутніх своїми дзвінкими піснями та колядкою. Ролі Ангела та дорослої ведучої зіграли молоді педпрацівники БУТ - Анна Альохіна та Марія Новак. А «кастинг» на роль Святого Миколая пройшов вчитель історії Гординянської СЗШ – Тарас Білинський. За лаштунками «працювали» керівники гуртків: Анна Коваль, Тетяна Сеник, Світлана Лазор, Віра Баранецька, Назар Іваник, методисти БУТ Ярина Мацук та Ореста Білинська, директор Наталія Пазюк та заступник директора Володимир Мамчур.
Символічним в заході було те, що в сценарії був відсутній персонаж Чортик, адже в житті присутніх в залі дітей і так багато недоброго.
Кульмінацією свята був прихід доброго святого Миколая, який запросив дітей із залу розповісти віршика або заспівати пісню, а потім роздав призи та солодощі (підготовані службою у справах дітей). Миколай запевнив діток, що всі вони йому милі та любі – і чемні, і не дуже чемні, попросив, щоб були слухняними і пообіцяв прийти на наступний рік.

Свято пройшло весело -  і глядачі, і артисти залишали актовий зал в гарному, піднесеному настрої.

Немає коментарів:

Дописати коментар