вівторок, 19 листопада 2013 р.

Тренінг з молодими педагогами

Входження молодих вчителів в освітянський світ,їх успішна професійна діяльність значною мірою залежить від того в який колектив попаде педагог, як його зустрінуть, які умови праці і побуту їм створять, яку надаватимуть методичну допомогу, як стимулюватимуть до вияву ініціативи творчості.
В районному Будинку учнівської  творчості завжди тепло зустрічають молодих колег, допомагають їм влитись в колектив, вирішити проблеми, які виникають в роботі з вихованцями гуртків.Саме  тому 21  жовтня 2013 року на базі районного БУТ відбулося заняття Школи молодого вчителя в рамках якого було проведено практичну роботу-тренінг на тему «Летить осіннє листя…». Провела дану роботу керівник гуртка «Умілі руки» Шурдак Галина Михайлівна, яка поетапно навчала молодих працівників закладу створювати осінні листочки з кольорового паперу в техніці плетіння. Зустріла керівників гуртків директор БУТ Наталія Пазюк, яка привітала усіх присутніх, побажала успіхів у роботі та наголосила, що кожне гурткове заняття має бути цікавим для дітей, а завдання керівників гуртків - прищеплювати любов до мистецтва, природи, навчати практичних умінь і навичок, розвивати творчі смаки гуртківців.
Були присутні молоді працівники закладу: Ольга Петречко, Анна Альохіна, Марія Новак, Наталія Симів, Олена Яхван, Ольга Ленець, Назарій Іваник та інші. Молоді педагоги мали можливість побувати в ролі гуртківців, виконувати те, що каже наставник, задавати різні питання, дотримуватись правил безпечної праці, працювати під музичний супровід - тобто було створено модель звичайного гурткового заняття.
Заняття тривало годину, всі присутні були задоволені результатами праці, а тому ще довго гомоніли та не поспішали розходитись.

Немає коментарів:

Дописати коментар